Werkwijze

Om tot een interieurontwerp te komen dat past bij de identiteit van u of uw bedrijf worden een aantal belangrijke stappen genomen in het ontwerpproces. Tijdens de uitvoering van deze stappen blijven we in gesprek om het ontwerp bij te schaven en te perfectioneren, zodat het interieurontwerp uiteindelijk naadloos aansluit bij uw wensen en uw identiteit.

De kracht van het ontwerpen zit in het luisteren naar de wensen van u als klant. Space Identity staat dicht bij u in het gehele proces. Om tot het beste resultaat te komen volg ik samen met mijn klanten een stappenplan.

CREATE YOUR SPACE IDENTITY

1. MEET THE SPACE

Kennismakingsgesprek

De start van ieder project begint met een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie. Tijdens dit gesprek neem ik de tijd u/uw bedrijf te leren kennen en te onderzoeken wat u belangrijk vindt.

2. SPACE CONCEPT

Conceptontwikkeling

Een helder concept is de basis van een kwalitatief ontwerp. Uw verhaal wordt een idee met een visie, samengevat in een interieurconcept met plattegrondtekeningen die passen bij uw identiteit. Dit vormt het uitgangspunt voor het interieurontwerp.

3. SPACE DESIGN

Ruimtelijk ontwerp

Het interieurconcept wordt uitgewerkt in een voorlopig ontwerp. Aan de hand van 2D tekeningen en 3D impressies komt het ontwerp tot leven. Er worden kleur- en materiaalvoorstellen gedaan voor alle interieuraspecten. Ook wordt een lichtplan opgesteld.

4. TECHNICAL SPACE DESIGN

Technisch ontwerp

In het technisch ontwerp wordt het ruimtelijk ontwerp technisch uitgewerkt in werktekeningen. Hiermee kan uw aannemer aan de slag.

5. REALIZING YOUR SPACE IDENTITY

Bouwbegeleiding

Om de kwaliteit in de omzetting van ontwerp naar uitvoering te waarborgen, stem ik graag af met de aannemer voor en tijdens de bouwperiode. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw Space Identity gerealiseerd wordt.