Voor wie?

Space Identity is er voor projecten waar het ontwerp zich niet aanpast aan de ruimte, maar de ruimte zich aanpast aan het ontwerp en uw identiteit.

Een nieuwe indeling of verbouwing van huis of bedrijf? Met een interieurontwerp krijgt u inzicht in de verrassende mogelijkheden die passen bij uw situatie. Samen tot een écht passend ontwerp komen. Dat is de kracht van Space Identity.

Uw bedrijfsruimte, een eigen identiteit

De uitstraling van een bedrijf is één van de pijlers waar een onderneming op steunt. Een eigen gezicht tussen alle anderen is belangrijker dan u in eerste instantie zou denken. Space Identity denkt mee met uw plannen. De juiste uitstraling van uw bedrijfspand die past bij uw visie. Een ruimte die past bij uw identiteit, een Space Identity. 

Particulieren

Space Identity denkt graag mee met iedere klant. Vraagstukken over het opnieuw indelen, verbouwen of vergroten van uw woning zijn de uitdagingen waarin ik het verschil kan maken. Samen uw idee tot leven brengen in een verrassend ontwerp, daar sta ik voor. 

Een maatwerk offerte

Een project vormgeven dat is voortgekomen uit uw idee is letterlijk maatwerk.  Geen project is hetzelfde, de tarieven van Space Identity zijn daarom ook op maat voor iedere klant.

Mijn projecten