Over Space Identity

Ruimtes creëren met identiteit en eigenheid, dat is mijn passie!

Na 25 jaar als kinderfysiotherapeut te hebben gewerkt, besloot ik mijn hart te volgen en mijn liefde voor interieur en architectuur letterlijk vorm te geven. Na een 3-jarige hbo-opleiding Interieurvormgeving bij Perk Interieuropleidingen in Eindhoven ben ik cum laude afgestudeerd en heb ik Space Identity opgericht.

Met Space Identity wil ik hoogwaardige, functionele ruimtes creëren die passen bij de identiteit van de klant en afgestemd zijn op de gebruikers. De uitdagende puzzel om een bestaand pand een nieuwe invulling te geven en hierbij de beschikbare ruimte optimaal te benutten is wat ik het liefste doe. Om dit te bereiken besteed ik veel aandacht aan het identificeren van de interieurbehoefte van de klant en het vertalen hiervan in een passend concept. Dit concept is de fundering van het ontwerp dat leidt tot een persoonlijke, ruimtelijke beleving.

Mijn werkwijze